Kamperen aan het water

  • Kamperen
  • Huren
  • Aan het IJsselmeer
  • Zowel huren als kamperen
  • Uitvalsbasis voor watersporters

Faciliteiten

Strand

Vanaf de camping loop je zo naar het zandstrand aan het IJsselmeer om te zonnen, te zwemmen of te surfen.

Strandpaviljoen IJsselmeerzicht

Strandpaviljoen IJsselmeerzicht beschikt over een gezellige bar, een uitstekend restaurant en een terras met mooi uitzicht.

Snackbar

Zin in een snelle hap? Naast het Strandpaviljoen bevindt zich de snackbar. 

Sanitair

Onze moderne toiletgebouwen zijn uitgerust met toiletten, douches, vaatwasgelegenheden, babyrooms, sanitair voor mindervaliden en een stortplaats voor chemische toiletten. 

Wasserette

Een wasje draaien op vakantie is vanzelfsprekend. Onze wasserette bestaat uit professionele Miele wasmachines en wasdrogers. Uiteraard is er ook een handwasgelegenheid en is er een strijkplank en strijkbout aanwezig.  

Serviceplaats voor campers

Hier kan vuil water gedumpt worden en vers water aangevuld worden. 

Recreatiegebouw ‘The Fun Factory’

The Fun Factory, naast de receptie, is de thuisbasis van ons recreatieteam waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Ook wordt hier verzameld bij de buitenactiviteiten.

Op het plein voor de Fun Factory is een skatebaan, een voetbal- en een tafeltennistafel. 

Supermarkt

Bij de ingang van de camping vind je de rijk uitgeruste supermarkt. Naast levensmiddelen, waaronder verse broodjes, kun je er terecht voor campingbenodigdheden, gasflessen, kranten en tijdschriften.

Haven

Je boot kan gewoon mee op vakantie. Hiervoor hebben we een kleine haven voor bootjes met een lengte tot ca. 6 meter. Grotere boten en jachten kunnen terecht in onze jachthaven.

Fietsverhuur

De fietsverhuur bevindt zich bij de receptie. Onze fietsen zijn van zeer goede kwaliteit en beschikken over 7 versnellingen. Ook verhuren wij kinderfietsen en E-bikes.

Sportveld

Nog voor de ingang van de camping vind je ons sportveld. Hier bevindt zich een basketbalveld, een tennisbaan (beide op asfalt) en een voetbalveld (gras). Tennisrackets en –ballen zijn verkrijgbaar op de receptie.

Speeltuinen

Op ons park vind je 3 speeltuinen: op veld G, op veld V en bij de ingang van de jachthaven.

Internet

De gehele camping is voorzien van gratis WiFi.

Autolaadpaal

Elektrische auto’s en hybrides kunnen bij ons opgeladen worden. Hiervoor is een gangbare laadpas nodig en een standaard autolaadkabel. 

Niet beschikbaar in de gekozen periode