• Gelegen aan het IJsselmeer
  • Chalets voor max. 5 personen
  • Moderne faciliteiten

Chalet huren in Friesland

Welkom in Workum! Waar het water altijd dicht bij is en er altijd iets te doen is. Op ons vakantiepark Aquaresort It Soal kunt u een chalet huren in Friesland geschikt voor maximaal 5 personen. Onze chalets zijn gelegen aan het water en geven u dan ook een ultiem vakantiegevoel. Ons vakantiepark is direct gelegen aan het IJsselmeer en beschikt zelfs over een eigen jachthaven, ideaal dus wanneer u graag op vaarvakantie gaat met uw eigen boot! Daarnaast biedt de ligging natuurlijk de juiste faciliteiten voor watersporters. Wanneer komt u een chalet huren in Friesland?

Let op: Vanaf 2023 zijn de chalets uit de verhuur. U kunt genieten van een kampeervakantie op onze kampeerplekken.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Onze chalets in Friesland(4)

Chalet IJsselmeer DeLuxe | 4 personen

Direct aan de gracht met een schitterend uitzicht op het IJsselmeer
Meer

Comfortplaats

Kamperen met 10a stroom, een eigen waterkraan en afvoer? Kies dan voor onze Comfortplaats.
Meer

Kampeerplaats

Kampeer op een beschutte plaats met uw caravan, tent of camper (max. 1 bijzettent naast het kampeermiddel)
Meer

Het Surfveld (35m²)

Kampeerplek aan het water.
Meer
 
 

Chalet huren in Friesland aan het IJsselmeer

Wanneer u bij ons een chalet huurt in Friesland begeeft u zich altijd dicht bij het water van het IJsselmeer. Naast een eigen jachthaven hebben wij ook een eigen strandje. Het water is hier erg ondiep wat het geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen. De kinderen zullen zich ook uitstekend vermaken in- en rondom recreatiegebouw The Fun Factory, hier kunnen ze voetballen, skaten en tafeltennissen. In de schoolvakanties is ook het animatieteam hier aanwezig. De chalets te huur in Friesland zijn geschikt voor 4 tot 5 personen, zijn huisdiervrij en beschikken over een terras of veranda. De chalets zijn compleet en knus ingericht waardoor u zich gelijk thuis voelt.

Faciliteiten bij It Soal:

 
  • Jachthaven
  • Strandje
  • Animatieteam
  • The Fun Factory
  • Speeltuinen
  • Sportveld
  • Restaurant & Snackbar
 

Wat te doen in de omgeving?

Tijdens uw vakantie in onze chalets in Friesland wilt u natuurlijk ook van de omgeving genieten, want Friesland is prachtig en heeft enorm veel te bieden! Volg een van de vele fiets-, wandel- en vaarroutes en laat u verrassen door het West-Friese landschap. Ons vakantiepark ligt in het mooie Workum, één van de beroemde elfsteden. Het stadje heeft een historisch centrum vol met zadeldaken, trapgeveltjes en een indrukwekkende kerk. De echte watersportliefhebbers kunnen hier bovendien hun hart ophalen dankzij de vele opties. Zeilen, suppen, zwemmen, vissen... u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk tijdens uw vakantie in Friesland! Boek gauw uw chalet in Friesland aan het water, tot snel!

 
Boek nu uw chalet in Friesland
 
 

Veelgestelde vragen:

Waar vind ik een chalet aan het water geschikt voor kinderen?

Op Aqua Resort It Soal kunt u een chalet aan het water in Friesland huren geschikt voor maximaal 5 personen. Ons vakantiepark is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen dankzij de vele leuke faciliteiten en het strandje aan het IJsselmeer met ondiep water. Dat belooft een heerlijke vakantie te worden!

Waar kan ik een chalet huren in Friesland in de buurt van een jachthaven?

Gaat u op vaarvakantie? Dan is ons vakantiepark Aqua Resort It Soal de perfecte locatie. Ons vakantiepark beschikt over een eigen jachthaven en is dan ook de juiste plek om een een chalet te huren tijdens uw vakantie met uw boot.

 
Boek nu uw chalet in Friesland